Ohjausohjelmistojen Virheet Voivat Aiheuttaa Näyttöhäiriöitä

Taaksepäin yhteensopivuus vanhempien Windows-versioiden kanssa, joissa järjestelmän DLL-tiedostot eivät välttämättä tue samoja toimintoja tai niitä tuetaan samalla tavalla. Kun havaitset ensin Windows-version ja linkität sen sitten dynaamisesti sovelluksesi mukaan, voit tukea useampia Windows-versioita ja tarjota kiertotapoja vanhemmille käyttöjärjestelmille .

  • Ohjaimet ovat pieniä msvcr100.dll puuttuu työkaluja, joiden avulla voimme tunnistaa laitteistomme laitteiston käyttöjärjestelmän ja toimivan täydellisesti.
  • Napsauta alareunan Käynnistä-painiketta ja odota, kunnes File Explorer käynnistyy uudelleen.
  • Kun Mac-tietokoneessasi on Parallels Desktop ja Windows-virtuaalikone , kaikki toimii vain, kun kaksoisnapsautat .exe-tiedostoa.
  • DLL-tiedostojen lisäksi voit myös palauttaa musiikkia, videoita, valokuvia, asiakirjoja ja muita tietoja tietokoneesta.

D3dcompiler_42.dll ei löydy virheistä yleensä ilmenee DirectX-ongelmasta. Älä lataa d3dcompiler_42.dll, korjaa ongelma oikealla tavalla.

Automaattisen Täydennyksen Hallinta Internet Explorer 11: Ssä

Jos ongelma jatkuu edelleen tietokoneen sammuttamisen jälkeen, CMOS-akku voi olla viallinen tai jo huono. Ennen kuin vaihdat CMOS-akun, yritä jättää tietokoneesi päälle useita päiviä, joskus jättämällä tietokone päälle voi ladata akun uudelleen. Jos virhe esiintyy edelleen tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, siirry CMOS-asetuksiin ja tarkista kaikki arvot. Varmista myös, että päivämäärä ja aika ovat oikein.

Thl Saa Puolueilta Pääosin Kiitosta Pandemia

Näytämme tässä, miten ohitat jonon ja saat päivityksen jo nyt. Windows 10 -tietokoneesi päivittäminen asentaa tietokoneellesi korjaustiedostoja, jotka voivat auttaa suojaamaan arkaluontoisia tietojasi hakkereilta . Lisäksi päivitykset auttavat tietokonettasi toimimaan sujuvammin, tarjoavat sinulle uusia ominaisuuksia ja muuttavat Windowsin ulkoasua ja tuntumaa. Vaikka Windows 10 päivittyy yleensä automaattisesti, joskus sinun on tehtävä se itse.

Kuinka Tehdä Päivitys, Jota Ei Ole Poistettu, On Valinnainen

Suorita sovellus skannausasetuksissa tarkistamalla kaikki järjestelmän osiot, siirrettävät tiedotusvälineet, selaimet ja Windows-asiakirjat suoraan. Windows päivittää melko harvoin näillä asetuksilla.

2022-04-17T02:05:06+00:00