Вчора святкували, а нині ДЯКУЄМО!!!!

Любі наші гості, друзі, ДЯКУЄМО, що розділили з нами цей неймовірний вечір! ДЯКУЄМО Пенсія Pensiya , ярема стецик за потужний заряд позитивної енергетики, впевнені, що після такого феєричного дебюту на Надвірнянщині, ви станете частими гостями місцевих тусняків! ДЯКУЄМО Тетяна Мельник за тортик, за ці 12 кг краси та смакоти. ДЯКУЄМО Гарні пряники Ірини Станіславської Ірина Станіславська за таку філігранну роботу. ДЯКУЄМО Володі з Верховини за смаженого барана, м’яско – просто вишак!
І безумовно, низькій УКЛІН нашій дружній команді Фетрбуш: шефу, кухарям, піцайоло, барменам, офіціантам, технічнім працівникам. Поки всі кайфували, ви несли весь тягар вчорашнього свята. Дівчатка адміністратори, наші бджілки, наші музи, наші найкращі, Khrystyna Shtaier та Victoria Zhdan, ви хвилювалися найбільше, але вам все вдалося. МОЛОДЦІ!
ДЯКУЄМО всім, хто був з нами цей рік! Дякуємо за ваші теплі надихаючі відгуки і за об’єктивну критику, все це рухає нас вперед. І якщо десь щось було не так, то звиняйте, ми стараємось і розвиваємось!
І як у нас кажуть, дай Боже всім нам дочекати від нині за рік і на многая літ!
Многая літ Фетрбуш!!!

P.s. Якщо когось забули згадати, сорі, і теж ,звісно, ДЯКУЄМО.
Дякуємо, якщо дочитали цей довжелезний допис 

2018-10-29T20:58:48+00:00